Culturele cursussen

Cursusaanbod najaar 2014.

Helaas moeten wij mededelen dat om financiële redenen het grootste deel van ons algemene culturele cursusaanbod komt te vervallen.

Voor culturele cursussen op maat kunt u contact opnemen met:
Joke Sanchez, email joke.sanchez@utwente.nl, tel 06239253

ACTIES

12 augustus 2014

ACTIES Theatercafé Vrijhof en Vrijhof Cultuur

Met ingang van het nieuwe collegejaar zullen Theatercafé Vrijhof en Vrijhof Cultuur regelmatig met acties komen. Hieronder de eerste aanbiedingen:

Maak kans op vrijkaarten!

Of je nou alleen een kop koffie drinkt of uitgebreid eet: met elke bon maak je kans op vrijkaarten!

Zet na het afrekenen je naam, e-mailadres én de voorstelling van jouw keuze achterop de bon en laat die achter in de grote pot op de bar. Elke eerste maandag van de maand schudden we de pot, halen er een bonnetje uit en zetten die persoon mét introducé op de gastenlijst van de gekozen voorstelling.

In september kun je kiezen uit:
 Amariszi, Balkan Chaotika [wereldmuziek] op maandag 8 september,
 Hans Aarsman, try-out Zelf weten [onemanshow] op woensdag 10 september,
 Zazí¸ Open Air Concert [wereldmuziek] op maandag 15 september,
 Rob Mostert Hammond Group, Go Big or Go Home [jazz] op maandag 22 september,
 Try-out 28e Groninger Studenten Cabaret Festival op donderdag 25 of vrijdag 26 september,
 GOTRA, Heroes: (S)NOW en Skin & (m)eat [dans] op maandag 29 september.

Genoemde voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie vind je op facebook en binnenkort ook op deze site. Maandag 1 september start de kaartverkoop.

Doe meer met je theaterkaartje!

Geen vrijkaart gewonnen, maar wel één gekocht? Bewaar je kaartje goed, want je kunt er meer mee doen dan alleen de voorstelling bezoeken!

Gratis consumptie
Op vertoon van je theaterkaartje voor die avond krijg je bij een hoofdgerecht* een gratis consumptie.
*Deze actie geldt niet voor de Hap aan de tap/studentenhap.

Bitterballen halve prijs
Na de voorstelling nog even napraten onder het genot van een drankje? Op vertoon van je theaterkaartje krijg je de bitterballen voor de helft van de prijs!
(10 stuks voor € 2,- i.p.v. € 4,- )

Like ✔ Share ✔ Tag ✔
Lekker gegeten? Genoten van de voorstelling?
Laat het ons weten via facebook
Extra leuk met een foto erbij!

Meer over het Theatercafé Vrijhof.

Overig nieuws