Ben jij de leukste thuis?

23 maart 2015

Ben jij de leukste thuis? Groninger Studenten Cabaret Festival zoekt nieuwe deelnemers!

De 29e editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival is op zoek naar cabarettalent.

Denk je dat jij het in je hebt om dit talent te zijn? Of ken je iemand die dit wel eens zou kunnen zijn? Ga dan naar www.gscf.nl of mail naar deelnemersbegeleiding@gscf.nl en meld je aan!

De deadline voor het aanmelden is 9 mei. Het festival zal op 4,5 en 6 november 2015 plaatsvinden in de Stadsschouwburg Groningen.

Het GSCF is in 29 jaar uitgegroeid tot één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland. Het unieke van dit festival is dat het zowel door als voor studenten georganiseerd wordt. Grote namen als Theo Maassen en Jochem Myjer zijn ooit bij het GSCF begonnen. Nu bieden we nieuwe studenten met cabaretgevoel de mogelijkheid om zich te ontplooien en naamsbekendheid op te bouwen.

Overig nieuws