Open Drienerlose Stijldanskampioenschappen

18 april 2014

Ter ere van haar 20 jarig bestaan organiseert 4 happy feet de Open Drienerlose Stijldanskampioenschappen.

Dit stijldansfestijn omvat een landelijke wedstrijd waarbij zowel in de Ballroom als Latijns-Amerikaanse discipline gedanst wordt. Kom de Twentse studenten aanmoedigen!

Wanneer: zaterdag 3 mei vanaf 12:00 uur
Waar: Danscentrum Dekker, Wooldriksweg 150, Enschede
Prijs: € 5,-- voor bezoekers

Foto: DeLaVie Media

Open Drienerlose Stijldanskampioenschappen

En de winnaar is...

17 april 2014

En de winnaar is... Maandag 22 september 2014, 19.30 uur:
Rob Mostert Hammond Group terug op de Campus!

De winnaar van de Broodje Cultuur Publieksprijs 2014 is de Rob Mostert Hammond Group!

Hun concert Go Big or Go Home op maandag 2 december 2013 kreeg van het publiek een waardering van maar liefst 4,8 [op een schaal van 1-5] en werd daarmee de best beoordeelde lunchvoorstelling ‘Broodje Cultuur’ van seizoen 2013-2014.

Op maandagavond 22 september 2014 keert de Rob Mostert Hammond Group terug naar de Campus, deze keer met een avondvullend programma!
Bij goed weer in het gerenoveerde Openluchttheater van de Universiteit Twente, bij slecht weer in de Vrijhof.

In de loop van de zomer verschijnt het complete programma online. Woensdag 20 augustus 2014 start de kaartverkoop.

21 maart 2014

Click, like, comment and share!

Je vindt ons ook op Facebook, YouTube en Twitter!

Wij plaatsen daar de laatste nieuwtjes en de nieuwste filmpjes.

Laat jij ons weten of je naar onze activiteiten komt en/of wat je er van vond?

Naar de Vrijhof op Facebook

Naar Broodje Cultuur op Facebook